SH-PALVELUVERKKO OY

SH-Palveluverkko Oy tarjoaa puhtaanapito- ja kiinteistöhuoltoalalla toimiville jäsenilleen yrityksiä yhdistävän ja toisiaan tukevan, Suomen kattavan vertaisverkon. Se tuo yhteen luotettavat yhteistyökumppanit SH-palveluverkon omissa tapahtumissa, järjestää alan koulutusta ja tiedottaa alan ajankohtaisista uutisista. Tapaamisissa jäsenet pääsevät vaihtamaan kokemuksiaan ja keskustelemaan palvelun, laadun ja alan kehittämisestä ja kuuntelemaan asiantuntijoiden esityksiä. SH-palveluverkon tavoitteena on auttaa jäsenyrityksiään kehittämään liiketoimintaansa, kohtaamaan haasteet ja löytämään tulevaisuuden mahdollisuudet. Yrityksen jäseniä yhdistää paitsi hyvä yhteishenki, myös halu tuottaa ammattimaista, laadukasta palvelua. Ensimmäisenä verkostomallisena yrityksenä Suomessa SH-Palveluverkko on saanut  ISO9001-laatustandardin maaliskuussa 2015.

SH-Palveluverkko on joukko eri puolilla Suomea toimivia kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluyrityksiä tai niiden taustayrityksiä. SH-Palveluverkoston jäsenyyttä voi hakea alalla toimivat pienet tai keskisuuret yritykset. Yritys on perustettu vuonna 2002. SH-Palveluverkon jäsenet työllistävät tällä hetkellä noin neljäsataa henkilöä, jotka huolehtivat yli 2000 kohteesta ympäri Suomea.

AJANKOHTAISTA

Tulevat tapahtumat: koulutuspäivät Gdansk 20.-24.5.2020.

Tulevat tapahtumat:Yrittäjäpäivät Helsingissä ja Tallinnassa 12.-14.2.2020. Aiheena uuden työaikalain ja työehtosopimuskierroksen mahdollisuudet ja haasteet paikallisille sopimuksille.

Yrittäjäpäivät Helsingissä 7.-9.11.2019. Käymme tutustumasssa McCleanin ja Eerola-yhtiöiden toimintaan.

Koulutuspäivät Tahkolla 26.-28.9.2019 yrittäjille ja tiiminvetäjille. Aiheena myyntikoulutus ja tiimityöskentely, päivitys työaikalain muutoksista ja joustotyöajasta. Kouluttajina Timo Kanninen, Sales Factor ja Ville Salonen, Magnusson Law.

MHS Kiinteistöhuoltopalvelut Oy liittyi SH-Palveluverkkoon. Toivotamme toimitusjohtaja Terho Pistoolin henkilökuntineen lämpimästi tervetulleeksi! Uudesta jäsenyrityksestä voit lukea lisää täältä http://www.mhspalvelut.fi/.

Uusi jäsen! SH-Palveluverkko Oy vahvistui Petri Valasvuoren johtamalla McClean Kiinteistöhoito Oy:llä. Yritys toimii Helsingissä. Voit lukea lisää yrityksestä täältä.  

Tulevat koulutukset: Helsinki 12.2.2019. Aiheena tietoturvapolitiikka.

Tulevat koulutukset: Nürnberg 23.-26.5.2019. Yrittäjien koulutuspäivillä kouluttajana Ville Salonen, Magnusson Law Oy. Aiheina mm. omistajastrategia ja yrityksen arvonmääritys.

Uusi jäsen! SH-Palveluverkon porukka vahvistui, kun joukkoomme liittyi Timo Keisalan luotsaama Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy. Heidän nettisivunsa löydät täältä

Kodin Helgan tarina jatkuu Puhdas Ilo Oy:ssa. Kodin Helgan pitkäaikaiset luotsit, Maija ja Kari Kuronen ovat päättäneet luopua heille rakkaasta Kodin Helgasta, koska perhepiiristä ei löydy liikentoiminnan jatkajaa. Kodin Helgan tarina jatkuu Puhdas Ilo Oy:ssä 1.1.2019 alkaen. Lisätietoja täällä.

Yrittäjien ja tiimiesimiesten koulutuspäivät Turussa 4.-6.10.2018. Kouluttamassa Ville Salonen, Magnusson Law Oy. Aiheena työsopimuslain uudistukset. Yritysvierailut: Oras Oy, Oy Swegon Ab.

Yrittäjien koulutusmatka Lissaboniin 3.-6.5.2018. Aiheina mm. Kiky, työtaistelu ja paikalliset sopimukset, GDPR ja tietosuoja-asiat, sekä työoikeudelliset ajankohtaiset asiat.

Koulutuspäivä yrittäjille tietosuoja-asioista Helsingissä 1.2.2018

Kodin Helga Oy palkittiin Kontiolahden vuoden yrittäjänä! SH-Palveluverkon väki onnittelee Maijaa ja Karia! Klikkaa kuvaan.

Yrittäjäpäivät 21.-22.11.2017 Joensuussa. Aiheena tietosuoja-asetus, yritysvierailu: Abloy.

Myyntikoulutuspäivät yrittäjille ja tiimivetäjille Tampereella 5.-7.10.2017, aiheena henkilökohtainen myyntityö.

Täyshuollon ristikon oikea vastaus oli: POIMINTA. Onnea voittajille: Laura J. (Oulu), Arvo K. (Vantaa), Tarmo Y. (Kotka), Raakel M. (Rovaniemi) ja Irmeli A. (Joensuu). Kiitos kaikille osallistuneille!

Yrittäjien koulutuspäivät Malagassa 4.-7.5. 2017. Aiheena tietosuoja-asetus, hallitustyöskentely.

Koulutuspäivät Rovaniemellä 3.4.-5.4.2017. Aiheena yhtiöoikeus pienyrityksen ja -yrittäjän kannalta, henkilökunnan motivointi. Yritysvierailu: Lappset Oy. 

Yrittäjäpäivät 2.-3.11. 2016 Helsingissä. Aiheena Kiky ja paikallinen sopiminen, SH-Palveluverkko Oy:n strategia.

Jäsenyritysten koulutuspäivät Vuokatissa 16.-17.9. 2016. Koulutuksen aiheena mm. Kiky-sopimus, epätyypilliset työsuhteet ja esimiehen vuorovaikutustaidot.

SH-Palveluverkko Oy:n yksi perustajajäsenistä, Pirkko Rouhiainen juhlii 30-vuotista taivaltaan yrittäjänä. Lue lisää Pirkon ansiokkaasta urasta.