Jäsenpalvelut

SH-Palveluverkko Oy pyrkii tarjoamaan jäsenilleen laadukasta koulutusta asiantuntijoiden johdolla, auttaa jäseniään pysymään ajantasalla alan uutisista ja lakimuutoksista ja tarjoamaan jäsenilleen laadukkaita tapaamisia. Yrityksiin kerääntyneen osaamisen ja asiantuntemuksen jalostaminen kaikille yhteiseksi tiedoksi tekevät SH-Palveluverkosta erinomaisen kumppanin sekä alalle tulevalle, että sillä jo toimivalle kiinteistöpalveluyritykselle.
 
SH-Palveluverkko tuottaa jäsenpalveluita jäsenyritysten tarpeiden ja toiveiden pohjalta kaikille liiketoiminnan osa-alueille liiketoiminnan perustamisesta markkinointiin, materiaaleihin ja yritysjärjestelyihin. SH-palveluverkko panostaa erityisesti jäsentensä kouluttamiseen ja yhteisten verkostoitumistapahtumien järjestämiseen.

Hyvät yhteistyökumppanit takaavat monipuolisen ja asiantuntevan koulutuksen ja konsultoinnin. Koulutuksia järjestetään sekä yrittäjille, yritysten esimiehille, että työntekijöille - jäsenyritysten tarpeiden mukaisesti. Koulutukset aiheita ovat olleet mm. asiakaspalvelukoulutus, myyntikoulutus, liiketoiminnan kehittäminen, siivoustekninen koulutus, myynti- ja markkinointikoulutus, esimiestyön oikeudelliset haasteet – koulutus, työoikeuskoulutus, työhyvinvointikoulutus.

Yhteistyökumppaneitamme ovat:

Magnusson Law Oy, lakiasiat

Brycke Oy, markkinointi, liiketoiminnan konsultointi

Hako, työvälineet 

Yoso Oy, IT-palvelut, koulutus

Toyota, autoaleasing, autovuokraus, myyynti